Kmetijski program (pripomočki za vrt)

Nudimo pestro ponudbo orodja za urejanje vrta in okolice vašega doma oz. podjetja. Izbirate lahko med akumulatorskimi in motornimi škarjami, krožno, motorno verižno in klasično motorno žago, v naši ponudbi pa je tudi rezalnik za živo mejo in ročna škropilnica.
  • Vrtna črpalka

  • Vrtna črpalka znamke FLO je naprava za črpanje čiste vode s temperaturo, ki ne sme presegati 35 °C. Primerna je za namakanje in zalivanje vrtov, dvoriščne fontane, zunanje črpanje rezervoarjev in posod. Obstaja v treh različicah glede na moč in maksimalno hitrost pretoka.

    Neprekinjeno sme delovati največ 30 minut, za tem mora 15 minut ostati neaktivna. Črpalka NI primerna za tekočine, kot so olje, bencin, topila, kisline, alkalije, organske snovi, maščobe, odpadne vode, odplak in onesnažena voda s temi snovmi, le za vodo.
  • Črpalka za vodomet

  • Vodometna črpalka znamke FLO je primerna za črpanje čiste vode. Uporablja se v ribnikih, vrtnarskih figuricah in fontanah. Opremljena je s posebnim razstavljivim ogrodjem za čiščenje filtra, ki ščiti pred vdorom umazanije v notranjost.

    Črpalka ima pet nastavljivih šob z možnostjo nastavitev različnih konfiguracij, ki omogočajo različne učinke vodnega toka. Črpalka obstaja v desetih različicah glede na moč in količino pretoka.